top of page

FemMarket arriba a Sarrià!

Sempre busquem obrir nou espais a dones artistes perquè puguin donar a conèixer el seu art. És per això que vam crear el FemMarket. Un mercat d’artesania Km0 en el que diverses dones del mateix districte poden compartir el seu art, conèixer-se i crear xarxa per a nous projectes.


Si estàs interessada en tot el que t’expliquem a aquest blog, et convidem a venir al FemMarket que celebrem el dia 17 de Setembre al Casal de Barri Espai Putxet (Carrer de Marmellà, 13) al districte de Sarrià-Sant Gervasi.


Què és FemMarket?

Fem Market és una iniciativa, en la que a través d’un mercat feminista es busca promoure artistes de diferents disciplines artístiques. Però al Fem Market no només trobaràs paradetes d’artesanes. També es pot gaudir de música, exposicions i actuacions en directe.


Beneficis del FemMarket

Participar tant a FemMarket de qualsevol manera aporta un munt de beneficis. Podràs gaudir d’art en directe i conèixer artistes i artesanes del teu districte. Construint així un ambient de simbiosis en el que s’elaboren xarxes de dones que treballen juntes per un objectiu en comú.


El nostre fi és crear una xarxa que consolidi la participació de les dones en el teixit cultural. És per això que pots sumar-te al FemMarket de manera completament gratuïta.


Pròxim FemMarket

No et perdis, la festa del talent femení! El proper FemMarket es realitzarà el dia 17 de setembre de 10 a 14 al Casal de Barri Espai Putxet (Carrer de Marmellà, 13) al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Tant si vens en qualitat d’artista com si vens com a públic et garantim que passaràs un matí espectacular ple d’art i cultura per a grans i petits.


Ajuda'ns a crèixer

Si vols ajudar-nos en la nostra labor de crear espais per al talent de la dona, segueix-nos en les nostres xarxes socials i comparteix aquesta informació amb totes les persones que coneguis.


56 visualizaciones0 comentarios
bottom of page