top of page

Festival Empodera l'Escena


El projecte Empodera l’Escena neix de la voluntat de visualitzar l’activitat de les dones i el col·lectiu LGBTI en els circuits artístics, on hi sol predominar l’activitat masculina, cis i heteronormativa. La no visibilitat de les capacitats artístiques i creatives de les dones i persones LGBTI és un tema recurrent sobre els escenaris tant en la creació d’espectacles o companyies, com en les formacions musicals tant de petit com gran format.

L’empoderament en l’escena és important per a donar peu a noves rtistas, per a fer de l’escena un espai de lluita i reivindicació. És necessari per a donar veu a noves reivindicacions.

El projecte es concentrarà durant el mes de Novembre entre dijous i dissabtes integrant música, teatre, dansa i tallers liderats per dones i persones LGTBI. Les actuacions tindran lloc al Casal de Barri Can Travi

.


9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page