UmeboshiSoul BN Exterior.jpg
UmeboshiSoul%20BN%20Exterior_edited.jpg

Umeboshi

Soul Quartet

Umeboshi Soul neix a Vilanova i la Geltrú l'octubre de 2015 del meu amor per la música, en un anhel de crear un repertori de versions amb marca pròpia entorn d'estils com el jazz, el swing, el bolero o la bossa nova. Primer en format duet, actualment també com a trio o quartet.

 

Com a distintius busquem mantenir despert al públic, fer-lo sentir a través de la interpretació i la qualitat musical. El repertori que presentem beu de l'aire fresc de la improvisació i abasta temes d'autors de totes les èpoques, l'única condició és que ens moguin l'ànima. Escollim i adaptem amb cura cada tema segons les necessitats de l'entorn.

 

La música que compartim, regala una atmosfera delicada i agradable alhora que dinàmica. I és perfecta per a locals a l'aire lliure, per acompanyar un sopar, un vermut, o per ballar mentre es pren una copa. Sovint vestim l'espectacle amb petits elements d'attrezzo en coherència amb la música i l'entorn que proposem."

  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Negro Círculo

#umeboshisoul #musicaenviu #musicaendirecte #coversconalma #livemusicbarcelona #covers #musicavilanovailageltru #livemusic #musica #acusticduo #vilanovailageltrú #versions #umeboshisoul #coversconalma #coverscongusto #concert #bossanova #bolero #jazz #soul #latinquartet #latin