TALLERS JOVES-CANÇÓ

X NO GRAFIA "Relacions sentimentals =/ a PORNO"

AMOR PATRIACAL "Revisant els nostres vincles"

Un viatge musical i emocional a través de la música pensat per reflexionar, interioritzar i aprendre a viure el feminisme des de la llibertat d’un/a mateix/a i des del respecte de l’altre. Un viatge que neix de les pròpies experiències i vivències i de l’acompanyament a moltes dones i joves.
En els tallers que proposem farem un recorregut a través de petites i grans cançons amb lletres que conviden a reflexionar sobre els rols de gènere, la (des)igualtat de diferents col·lectius, la comunicació no violenta, el feminisme i la sexualitat, des de l’humor, l’amor i la quotidianitat.

TALLERS JOVES PREVENCIÓ VIOLÈNCIA DE GÈNERE

TU ETS PART DE LA SOLUCIÓ

"Prevenció del maltractament, les violències i la manipulació subtil en l'àmbit privat"

En aquest taller farem un viatge meditatiu amb música i text a través d’una experiència de maltractament subtil. Elaborarem amb l'art-teràpia a través d’un mural comú per crear i idear estratègies de prevenció adaptades als/les joves i les seves necessitats.
 

                                                            PRESENTACIÓ

L’agressivitat envers l'altre o la manipulació emocional són maneres de sotmetre a l'altre, d’exercir el control sobre la seva persona, amb l'objectiu de callar els seus desitjos, necessitats o interessos i mantenir-nos en un estat d'equilibri i control.
La violència física o verbal són el grau més extrem dintre d’un continu.  És per això que és important educar als joves i fer-los conscients inclús dels petits actes de manipulació que succeeixen de manera quotidiana. I sobretot facilitar in buscar reforçament en l’entorn i/ o demanar ajuda quan aquestes actituds succeeixen dintre de l'àmbit íntim o privat i no són evidents per a l’entorn més proper. 

OBJETCTIUS

  • Educar en matèria de violències, discriminació i diferències de Gènere i de d’altres col·lectius.

  • Comprendre quines emocions es mouen quan ens maltracten o maltractem.

  • Prendre consciència quan podem estar tenint conductes manipuladores o agressives envers a l’altre

TALLERS PREADOLESCENTS

TEATRE - FÒRUM

Zeni " La (cenicienta) que vull ser"

Partint d'un conte infantil ens endinsarem en la temàtica de violència de gènere treballant també la de-construcció de l'amor romàntic i el mal que de vegades fan els estereotips de Disney i les pel·lícules de dibuixos animats que veuen les nostres nenes/nens creant patrons que no ens ajuden a construir una societat més igualitària. La nostra protagonista arrel de la història que anem a explicar-vos es convertirà en una nena empoderada que tindrà les seves idees molt clares i que davant de situacions que abans enteníem en els contes com a totalment normals, ella ho posa en dubte i qüestiona i pregunta i es rebel·la!!!!
De tal manera pretenem transmetre a les nostres petites "dona cançó" l'esperit d'un projecte que vol donar alternatives a com els contes d'avui poden contribuir en la seva l ́educació i això faci que es pugui anar canviant aquesta societat...

L'espectacle anirà acompanyat d'una fitxa didàctica i d'un fòrum per tal que en els espais escolars es pugui aprofundir prèviament o a posteriori sobre la temàtica de l'espectacle i el que plantegem.


El duran a terme la Companyia de les Comissions d'arts escèniques del Dona Cançó "El retorn de Lilith" que fa temps s'endinsaren en un treball de recerca sobre contes populars no convencionals.


L'espectacle serà una posada en escena amb audiovisual i evidentment..... que no falti la música!!.


PÚBLIC 7 A 13 ANYS (APROX)

DURACIÓ 40MIN+FÒRUM

TALLER EDUCAR EN MATÈRIA DE DISCRIMINACIÓ EN  L'ÀMBIT FAMILIAR I EMPODERAR.SE DESDE EL COR

TALLER DE CURES EMOCIONALS ESSENCIALS

TALLER DE SExUALITAT EN FEMENÍ

TALLERS APODERAMENT FEMENÍ :

CÀPSULA-TALLER CORAL PERFORMANCE #METOO

TALLERS PREVENCIÓ VIOLÈNCIA DE GÈNERE:

PREVENIR I FER FRONT AL MALTRACTAMENT i LA MANIPULACIÓ i LA VIOLENCIA

CONTACTA'NS

648188169

SEGUEIX-!

CONTACTA ´NS

648188169

SEGUEIX-!

  • Facebook - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
Dona Cançó 2020