Presentació oficial de la Coral-performance #MeToo

January 31, 2019

Avui us volem parlar d'un nou projecte que porta uns mesos de gestació i tindrà en breu la seva presentació oficial.

 

La Coral-performance #MeToo és un projecte social de la Associació Dona Cançó que pretén donar visibilitat a la veu de dones de tota clase social, edat, nacionalitat i diversitat.
Neix de la reflexió que totes les dones hem estat víctimes del sistema patriarcal i a hores d'ara treballem per tots els actes invisibles que se sumen i permeten que aquesta xacra social sigui perenne i es perpetuï.


Tindrà la seva presentació oficial en el "V-day", esdeveniment benèfic al qual s'ha sumat també el moviment Women's March, que tindrà lloc al teatre de La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, els dies 22, 23 i 24 de febrer.


Els beneficis es destinaran a Tamaia: Viure Sense Violència, una cooperativa sense ànim de lucre establerta a Barcelona dedicada a posar fi a la violència masclista, i a Mujeres Pa'lante, un espai d'acompanyament que ofereix serveis legals i assessorament a dones immigrants i refugiades que han estat víctimes de violència.


Acompanyeu-nos mentre ens aixequem, unim i resistim en actes de protesta creativa pel vint-i-unè aniversari dels monòlegs de la vagina i la fundació VDay.org.

 

Tiquets a la venda:

https://entradium.com/entradas/v-day-barcelona?fbclid=IwAR3Hkn0aM4YwimwNTwgDKGmCGMuT4E67paBWIGfIdlKpUM2kG1JQJD8e-Vw

 

 

 

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 6, 2019

November 26, 2018

November 26, 2018

May 2, 2014

Please reload

Archivo