Festival Empodera l'Escena

November 26, 2018

El projecte Empodera l’Escena neix de la voluntat de visualitzar l’activitat de les dones i el col·lectiu LGBTI en els circuits artístics, on hi sol predominar l’activitat masculina, cis i heteronormativa. La no visibilitat de les capacitats artístiques i creatives de les dones i persones LGBTI és un tema recurrent sobre els escenaris tant en la creació d’espectacles o companyies, com en les formacions musicals tant de petit com gran format.

L’empoderament en l’escena és important per a donar peu a noves rtistas, per a fer de l’escena un espai de lluita i reivindicació. És necessari per a donar veu a noves reivindicacions.

El projecte es concentrarà durant el mes de Novembre entre dijous i dissabtes integrant música, teatre, dansa i tallers liderats per dones i persones LGTBI. Les actuacions tindran lloc al Casal de Barri Can Travi

 

.

Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 6, 2019

November 26, 2018

November 26, 2018

May 2, 2014

Please reload

Archivo