top of page
Captura.JPG

Mitja i Mitjoneta Teatre

Mitja i Mitjoneta va néixer al 2013 davant la necessitat de reconstruir les lògiques, arguments, estereotips i moralines dels contes tradicionals. Les nostres peces parteixen dels contes populars per fer un gir a les històries i carregar-les de crítica, transformació social i sensibilització sobre els diferents temes que es tracten.

Fem servir un llenguatge no sexista, feminista, antiracista i reflexionem sobre el context en què ens trobem des de l'humor. Utilitzem elements quotidians i juguem amb diferents objectes on destaquen les mitges i els mitjons.

Aquests són els nostres contes:

La Rateta Voladora, una versió de la Rateta presumida que tracta l'assetjament masclista al carrer.

El llop i les 7 Cabretes, una versió de les Set Cabretes i el llop, on donem importància a conèixer les diferents perspectives d'una mateixa història i al dret a reanomenar-se.

La Bruixa d'Oz, una versió del Mag d'OZ on el viatge és intern i de descobriment personal.

L'Anegueta gorda, una versió lliure del conte tradicional l'Aneguet lleig que evidència la gordofòbia i lluita per combatre-la.
La Ruca de Bremen, una versió lliure del conte tradicional "Els músics de Bremen", que assenyala l'absència de dones o persones no identificades com a mascles en el món de la cultura.

Redes Sociales-01.png
Redes Sociales-02.png
Redes Sociales-03.png
bottom of page