top of page
Captura.JPG

La Companyia Llavors

Companyia de teatre social comunitari, interseccional i feminista.

La Companyia Llavors som una companyia feminista interseccional de Teatre Social. Creem obres de teatre-fòrum i tallers per a infants, joves i adults amb l'objectiu d’eradicar les violències i els privilegis, a més d’assolir un vertader concepte de solidaritat.

El teatre, amb el seva capacitat de sorprendre, intrigar i emocionar, és la nostra eina per acompanyar al públic a veure les injustícies de la nostra societat i entendre-les fins a transformar-les, tenint el poder de provar canvis a la història com si fos un assaig de la realitat. La nostra metodologia de creació, tant amb la Companyia com als tallers, és de dins cap enfora, amb un treball intern constant, crític i interseccional, permès pel nostre espai de trobada horitzontal, de seguretat i cures.

Vam néixer com a Companyia Llavors a Barcelona l’any 2019, unint els nostres quatre camins per crear “Et Crec”, obra de Teatre de les Oprimides en motiu del 25N per parlar sobre masclisme i racisme institucional. Ara estrenem “Les criatures perfectes del Doctor Genderstein”, una obra de teatre sobre consentiment, rols de gènere i masclisme per a joves que ben aviat podre u veure.

Redes Sociales-01.png
Redes Sociales-02.png
Redes Sociales-03.png
bottom of page