top of page
Captura.JPG

Kelly Lua

Kelly Lua es va formar al Brasil i Espanya en les disciplines de teatre, dansa, cant i clown. Artista multidisciplinària majoritàriament treballa amb creacions pròpies.

Desenvolupa una intensa activitat com, directora, cantant i artista performance amb espectacles provocadors que interpel·len constantment a l'audiència, com el recital de poesies i cançons de creació pròpia “Paraula de negra” al que dóna veu als sentiments i preocupacions de la dona negra a la societat contemporània.

En la seva faceta de directora i creadora, Kelly Lua és la fundadora de la Companyia de Teatre Comunitari del Mas Guinardó i la directora de la Companyia de Teatre Creart formada per persones amb diversitat funcional i psíquica.

Actualment treballa en un projecte de música infantil amb composicions pròpies amb lletres inspirades en el dia a dia amb les seves filles i la seva infància, fins a temàtiques més punyents i delicades com és la violència infantil. Tracta de rescatar les seves arrels a través dels instruments com el jembee, cora, pandero.

El seu activisme és el seu art.

Redes Sociales-01.png
Redes Sociales-02.png
Redes Sociales-03.png
bottom of page