top of page
Captura.JPG

Alexia Luna

Alexia Luna és una actriu de musicals amb aspiracions a monologuista, que a en acabar els seus estudis a la vintena, va iniciar una sòlida carrera com a cambrera, cangur, dependenta, figurant i estudiant d'intensius artrítics de tota índole: Teatre traumàtic, Exageració davant la càmera, Ridícul per dummies i molts més.

Ja en la seva trentena, enmig d'una profunda crisi "viejunial" i cansada de ser una vegada rere l'altra, la noia massa maca a la que per estar tan bona, mai li anaven a donar el paper, va escriure el seu primer monòleg feminazi ; el qual posteriorment va portar a un concurs, aconseguint fer tanta pena al jurat, que perquè parés de parlar, li va posar el 1r premi per la boca.

En l'actualitat, no només és una feliç diva lliurada incondicionalment a l'Absurd i la Comèdia d'aquesta vida boja, boja sinó una fructífera escriptora de memes i notes mentals que dedica als 4 followers que la segueixen a Instagram. En els seus posts, aborda temes tan populars com el feminisme, els pets, el sexe o els gats, així com fotos de les seves sonades aparicions a canvi de Coca Cola, en els micros oberts dels bars més moderns de la ciutat. A més, després del recent confinament, ha iniciat "La hora del bollo", projecte radiofònic en el que està donant els seus primers passos en el món de la pastisseria per desviades a In out radio i també està estudiant doblatge per convertir-se en la millor locutora de GPS de la història.

Redes Sociales-01.png
Redes Sociales-02.png
Redes Sociales-03.png
bottom of page