Ind%C3%83%C2%B2mita_1_edited.jpg
Ind%C3%83%C2%B2mita_1_edited.jpg

Projecte Lilith

PROJECTE LILITH és una companyia teatral que neix com la pròpia paraula indica: com un projecte que està per endegar, on es pretén lligar dues facetes que atrauen indistintament a les components i amb l’objectiu clar que caminin de la mà: LES ARTS ESCÈNIQUES I LA DONA.
D’altra banda, Projecte Lilith aspira a transcendir la creació escènica i impulsar, a més a més, altres iniciatives de caràcter divers i cultural: LA PERFORMANCE, XERRADES, CERCLES DE DONES, LECTURES DRAMATITZADES, TALLERS...
Activitats ideades, gestionades i organitzades pel col·lectiu i ENFOCADES DES DEL PRISMA DEL FEMINISME, LA LLUITA DE LA DONA EN LA SOCIETAT HETEROPATRIARCAL I DES DE LA PRÒPIA EXPERIÈNCIA EN ELLA COM A DONES.
D’aquesta manera, la present companyia vol néixer condicionada per una doble dualitat: la conjuminació de les arts escèniques i dona; la creació teatral i la promoció d’activitats culturals a favor de l’alliberació femenina.

https://projectelilith.wixsite.com/indomita

  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Círculo Negro

#projectelilith #indomita #fightforyourrights #dona
#vivasnosqueremos #viscalalluitafeminista #8M #music
#cadadiaes8demarç #teatre #feminisme #teatro #feminismo #escenari #abajoelpatriarcado #lluita #lucha #sororitat #scenicarts #womanpower #sorority #musica