top of page

El Flamenc més universal arranca a Nou Barris el 17 i 18 de juliol - R(oles) Flamenc, al Pati!

La quarta edició de la consagrada cita amb el Flamenc més universal del Districte de Nou Barris s'obre en una arrencada de diversitat i espectacle, a un dels llocs singulars de la rumba catalana. L’edició de 2021 del R(oles) Flamenc, al Pati! irromp d'una manera molt especial, com a cita destacada dins del programa L'estiu al Pati (ver aquí) de l'Ajuntament de Barcelona i se celebra els dies 17 i 18 de juliol.



(R)oles va néixer per a donar visibilitat a renovats lideratges dins del Flamenc i aposta en aquesta edició per a consolidar a Nou Barris com a punt d'eclosió de la cultura més flamenca i més actual a la ciutat. Diversitat, qualitat artística i sororitat s’uneixen en una proposta que projecta a Barcelona com a exponent d'artistes que transcendeixen els seus rols tradicionals per a mostrar la potència de noves propostes i nous lideratges femenins en la cultura flamenca, barrejant innovació amb el flamenc més pur.


El Festival comptarà amb les actuacions d'Alba Carmona, artista de tradició i d'arrel, amb una aposta d'excel·lència per la qualitat estètica i en un moment de crucial redescobriment artístic dins del panorama actual. Completen l'elenc La Prenda Roja, trio barceloní amb la seva empremta de ruptura dels estereotips del flamenc més tradicional; i l'actuació de Flamenc Queer, que obre pas al modern i l'experimental. I com a padrina de tota la programació: La Shica, cantant que des del flamenc més d’arrel tracta de recuperar, trencar i transformar amb nous registres l'art flamenc més modern.

Produir aquesta edició suposa un autèntic revulsiu per a Dona Cançó, tant pels lligams propis de la trobada amb els nostres valors, com per l'oportunitat que s'obre per a revalorar i participar en l'organització d'un espectacle de ciutat amb una indiscutible projecció cultural i artística.


L'esdeveniment tindrà lloc al pati de l'Ajuntament de Nou Barris, en format obert i gratuït. Com l’aforament és limitat, us animem a realitzar les vostres reserves i inscripcions a: www.donacanco.com/RolesFlamenc





110 visualizaciones0 comentarios
bottom of page