top of page

No et perdis el Festival de Flamenco R(oles) - entrada gratuïta

Actualizado: 21 may 2022


Aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig no et pots perdre el Festival Flamenc R(oles)! Una iniciativa del districte de Nou Barris que enguany novament tenim l'orgull d'organitzar en Dona Caçó i amb el qual volem mostrar el talent tant de cantaores i bailaores com d'instrumentistes, productores, compositores i directores artístiques.


El Festival de Flamenc R(oles) és un espai amb el qual volem donar un espai a les dones flamenques que amb la seva música pretenen trencar amb els estereotips.


Un dels millors festivals de Barcelona gratis

El Festival de Flamenc R(oles), inclòs dins de la festa major del districte de Nou Barris, és un dels festivals de flamenc més importants de la ciutat. Podràs venir completament gratis a veure dones flamenques amb una gran qualitat artística.

A més venint estràs donant suport a una iniciativa que pretén reivindicar l’espai de les dones en els arts i trencar amb estereotips.


Las Migas i més artistes de gran talent

Aquest any el Festival Flamenco R(oles) té un cartell espectacular, comptem amb les nominades a un premi Latin Grammy, Las Migas i també amb Las Noray, Miranda Fernández, Alba Morena i La Chunga.


Si vols conèixer més d’aquestes artistes, pots veure els nostres directes amb elles a les nostres xarxes socials i et convidem a veure-les en directe al Festival Flamenco R(oles)


Com arribar al Festival Flamenco R(oles)?

Arribar al Festival Flamenco R(oles) és molt fàcil, si vens en metro pots arribar amb L1 - Trinitat Vella / L3 i L4 Trinitat Nova / L11 Casa de l'aigua. Si vens en cotxe, no podràs accedir al recinte.


Beguda i menjar perquè gaudeixis al 100%

Volem que tinguis una experiència genial, por això des de Dona Cançó ens farem càrrec d’una barra perquè puguis comprar menjar i beguda durant tot el festival. A més la recaptació d’aquesta barra es destinarà a crear projectes com el Festival Flamenco R(oles)

Posa’t flamenca!

No et perdis res del festival i les artistes a les nostres xarxes socials. Segueix-nos i si coneixes a algú que l'apassioni el flamenc, no ho dubtis i vine completament gratis al Festival de Flamenc R(oles)! T’esperem aquest 21 i 22 de maig a partir de les 20:30 h

40 visualizaciones0 comentarios
bottom of page