top of page

Dona Cançó torna als escenaris! #CulturaSegura

(Castellano abajo)Fa mesos que ja hem començat a tenir “bolos” en els que hem aplicat i hem fet aplicar al nostre públic totes les mesures de seguretat sanitària imposades pel Procicat i pel sentit comú. No hem tingut mai cap problema de contagis i això ens empeny a seguir endavant amb les nostres propostes de #CulturaSegura i #Feminista!


Totes les activitats que hem fet - tallers de #Risoteràpia, de #TeatreFòrum, espectacles de #NarracióOral i #contesInfantils per a tot els públics i, naturalment, #MúsicaEnViu han estat 100% segures i a cada esdeveniment l’emoció, l’implicació i l'agraïment del públic ens ha fet veure com n’és de necessària la CULTURA per pal·liar el malestar que es viu en temps de crisi.


Els espectacles, la música, el teatre, l’ART en general i en majúscules és el millor bàlsam per a la societat. Així que estem entusiasmades d’anunciar que tenim moltíssimes sorpreses per aquest estiu!

A les nostres propostes trobeu una mica de tot, al més pur estil Dona Cançó!

Aquest any la nostra Campanya #EntendreElQueCalentEndre vol promoure art i cultura que a banda de l’entreteniment i l’esbarjo, també inspirin la reflexió, l’empatia i l’ampliament de la nostra mirada, especialment en aquest mes de l'orgull LGTBI 🌈


Vam començar el mes de juny amb Vidda Priego i els seus “Monólogos Poligoneros” que ha fet vibrar, riure i pensar el públic de Sant Pere de Ribes!


El diumenge passat, les veïnes i veins de Llardecans han pogut gaudir del “CABARET DE PALLASSES” en el que la Oliva a la Deriva, la Nikita de Nipón i La Churry ho han donat tot a l’escenari de la meravellosa Plaça dels Arbres! Un espectacle tot d’humor en femení que no ens deixa indiferents!

El dimecres 16 de juny en comptes, si esteu a la zona de Mediona, no us podeu perdre el Taller de RAP FEMINISTA impartit per les Clika Pika!! Deixeu-vos sorprendre per aquest grup d’artistasses!!


I no s’acaba aquí!!

Els diumenges 20 i 27 de juny tenim “POKER DE IAIES” a Balenyà i a Les Franqueses, respectivament, on la Anna i la Judith presenten el seu espectacle, ideat per visibilitzar la gent gran LGTBI. Cal recordar que és un col·lectiu que s'ha vist directament afectat arrel de la pandèmia, incrementant l'aïllament i la solitud d’aquesta franja de població.


El mateix dia, el 27 de juny, a Martorelles ens espera “Yo, tú, Ellas…” una Stand Up “impro” cunduïda per les fantàstiques Mai Boncompte i Azahara Murillo.


Les que des de fa anys seguiu Dona Cançó i les artistes que hi participen, segurament coneixeu el Festival de les Dones del ‘36 que solem proposar durant la Festa Major de Gràcia.

Tranquil·les, no us quedareu sense!!

Estem tancant les dates definitives i tan aviat com ho tinguem tot lligat us ho farem saber!


A més, al districte de Nou Barris, tenim una gran sorpresa en forma de Festival relacionat amb el FLAMENCO!!

“ ...y hasta aquí podemos leer….” Aviat donarem més informació, però estigueu segures de que sera un cocktel molt especial de música, color, ‘duende’ i moltes sorpreses més!! Atentes a les nostres xarxes socials! 

(🇪🇸 Castellano)


Dona Cançó vuelve a los escenarios!


Después de casi dieciocho meses de actividad cultural reducida al mínimo por la pandemia, estamos calentando nuestros motores para volver a los escenarios de centros cívicos, teatros, salas y equipamientos de todo el territorio!!

Hace meses que hemos empezado a tener “bolos” en los que hemos aplicado y hemos hecho aplicar a nuestro público todas las medidas de seguridad sanitaria impuestas por el Procicat y por el sentido común. No hemos tenido nunca ningún problema de contagios y esto nos empuja a seguir adelante con nuestras propuestas de #CulturaSegura y #CulturaFeminista!


Todas las actividades que hemos hecho - talleres de #Risoterapia, de #TeatroForum, espectáculos de #NarraciónOral y #CuentosInfantiles para todo los públicos y, naturalmente, #MúsicaEnVivo han estado 100% seguras y en cada evento la emoción, la implicación y el agradecimiento del público nos ha hecho ver lo necesaria que es la CULTURA para paliar el malestar que se vive en tiempos de crisis.


Los espectáculos, la música, el teatro, el ARTE en general y en mayúsculas es el mejor bálsamo para la sociedad. Así que estamos entusiasmadas de anunciar que tenemos muchísimas sorpresas para este verano!

Entre nuestras propuestas encontráis un poco de todo, al más puro estilo Dona Cançó!

Este año nuestra Campaña #EntendreElQueCalEntendre quiere promover arte y cultura que además del entretenimiento, también inspiran la reflexión, la empatía y la ampliación de nuestra mirada, especialmente en este mes del orgullo LGTBI 🌈


Empezamos el mes de junio con Vidda Priego y sus “Monólogos Poligoneros” que ha hecho vibrar, reír y pensar el público de Sant Pere de Ribes!El pasado domingo, las vecinas y ecinos de Llardecans han podido disfrutar del “CABARET DE PAYASAS” en el que Oliva a la Deriva, Nikita de Nipón y La Churry -tres tornados de la escena Clownesca- lo han dado todo en la maravillosa Plaça dels Arbres. ¡Un espectáculo de humor en femenino que no nos deja indiferentes!

El miércoles 16 de junio en cambio, si estáis en la zona de Mediona, no os podéis perder el Taller de RAP FEMINISTA impartido por las Clika Pika!! Dejaos sorprender por este grupo de artistazas!!


Y no se acaba aquí!!

Los domingos 20 y 27 de junio tenemos “POKER DE YAYAS” en Balenyà y en Les Franqueses, respectivamente, donde Anna y Judith presentan su espectáculo, ideado para visibilizar a la gente mayor LGTBI. Hay que recordar que es un colectivo que se ha visto directamente afectado a raíz de la pandemia, incrementando el aislamiento y la soledad de esta franja de población.


El mismo día, el 27 de junio, en Martorelles nos espera una “impro” Stand Up conducida por las fantásticas Mai Boncompte y Azahara Murillo.

Las que desde hace años seguís Dona Cançó y las artistas que participan, seguramente conocéis el Festival de les Dones del ‘36 que solemos proponer durante la Fiesta Mayor de Gracia.

Tranquilas, no os quedaréis sin Festival!!

Estamos cerrando las fechas definitivas y tan pronto como lo tengamos todo organizado os lo haremos saber!


Además, en el distrito de Nou Barris, tenemos una gran sorpresa en forma de Festival relacionado con el FLAMENCO!!

“ ...y hasta aquí podemos leer….”

Pronto daremos más información, pero estad seguras de que será un cóctel muy especial de música, color, ‘duende’ y muchas sorpresas más!!


¡Atentas a nuestras redes sociales!


Autora:

Sandra Mayorga

54 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page