top of page

Campanya: Desobediència al Patriarcat. La veu de totes

Aprendre a desobeir és qüestionar-nos, construir i plantejar fórmules creatives que ajudin a entendre l'empatia i la diversitat.


Detectar les mentides, la manipulació constant i l'insult gratuït ens fa ser lliures i ens porta a resistir, cuidar-nos i rebel·lar-nos.


La societat construeix i perpetua uns rols socials diferenciats entre homes i dones.


Un conjunt d'expectatives i normes regeixen com hem d'actuar i com ens hem de comportar, relegant sempre el paper de la dona.


Per aquesta campanya 25N us animem a desobeir, a parlar alt i clar, a posar fi a aquesta injustícia i a què les nostres accions siguin el llegat quotidià que ho pugui canviar tot.


Des de la nostra entitat sempre intentem trobar fórmules a través de la creativitat i aquest cop farem servir la ficció per reflexionar i trobar solucions a com desobeir el patriarcat.


Mitjançant la màgia i l'humor rebeu aquest missatge de valor, amb tot l'amor.


Combatem aquestes circumstàncies buscant la nostra Ninja interior.


L'art dels guerrers ninja contrastava amb els mètodes formalment acceptats per la societat japonesa a l'època feudal com el de les arts marcials dels guerrers samurais.






El procés per arribar a ser la "Ninja feminista" és un procés creatiu que ens fa despertar l'esperit crític que ens posiciona en un lloc d'empoderament i acció pacífica.


Una dona empoderada, guerrera, resilient, amb la capacitat d'afrontar qualsevol adversitat, amb poder de paraula, paciència, estratègia i acció. Una lluitadora que necessita formar part d'un canvi, d'una revolució, per aconseguir viure en una societat més equitativa.


Les seves armes són la paraula, l'autodefensa feminista, fer xarxa, fer malabarismes amb les adversitats, l'autocura, l'esperit guerrer...


Volem ser guerreres, lliures, independents, fortes...


Per fer-ho possible, hem d'estar llestes per combatre aquesta batalla.


La batalla de totes, amb la veu de totes.






122 visualizaciones2 comentarios
bottom of page