top of page

Arrenca el “Festival de Flamenc R(oles)” 2022


La cinquena edició de la consagrada cita amb el Flamenc més universal del Districte de Nou Barris s'obre en una empenta de diversitat i espectacle, a la Casa de l’aigua. L'edició de 2022 del Festival de Flamenc R(oles), irromp d'una manera molt especial, dins del programa de la Festa Major de Nou Barris durant els dies 21 i 22 de maig.


El “Festival de Flamenc R(oles)” va néixer per a donar visibilitat a renovats lideratges dins del Flamenc i aposta en aquesta edició per a consolidar Nou Barris com a punt d'eclosió de la cultura més flamenca i més actual a la ciutat.

Diversitat, qualitat artística i sororitat s’uneixen en una proposta que projecta Barcelona com a exponent d'artistes que transcendeixen els seus rols tradicionals per a mostrar la potència de noves propostes i nous lideratges femenins en la cultura flamenca, barrejant innovació amb el flamenc més pur.

Artistes de gran qualitat

El festival comptarà amb l'actuació de Las Migas, que amb una nominació als Latin Grammy i un recent Premi de la Música Independent (MIN) al millor àlbum de flamenc, són ja una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals. A més també hi participaran Las Noray, que ajunten tradició, modernitat, música i ball en el seu espectacle en clau femenina.

Però el cartell no s’acaba aquí, el Festival de Flamenc R(oles) també comptarà amb les actuacions de La Chunga que a sobre de l’escenari dialoga amb les seves arrels més flamenques i folklòriques i Alba Morena, que pretén emocionar i despertar racons de l'ànima de qui vulgui escoltar, oferint una experiència intensa i nostàlgica al mateix temps que potent, amb molta força i inspiració.

La Miranda Fernández, que presenta el seu espectacle “88M” Un homenatge a totes aquestes flamenques lluitadores. Però aquest festival no podria celebrar-se sense una conductora, i és que el Festival de Flamenc R(oles) serà presentat per l’actriu, escriptora i directora escènica Teresa Urroz.

Produir aquesta edició suposa una autèntica catarsi per a Dona Cançó, tant pels lligams propis de la trobada amb els nostres valors, com per l'oportunitat que s'obre per a revalorar i participar en l'organització d'un espectacle de ciutat amb una indiscutible projecció cultural i artística.

L'esdeveniment tindrà lloc a la Casa de l’aigua al districte de Nou Barris, C. de Garbí, 2, 08033 Barcelona, el 21 de maig de 20:30 h a 23:00h i el 22 de 20:00 h a 22:00 h.

Aquí tens el nostre pòster oficial perquè puguis organitzar-te i no perdre’t cap de les actuacions.Posa’t flamenca!

No et perdis res del festival i les artistes a les nostres xarxes socials. Segueix-nos i si coneixes a algú que l'apassioni el flamenc, no ho dubtis i vine completament gratis al Festival de Flamenc R(oles)! T’esperem.

36 visualizaciones1 comentario

1 Comment


malisx26
malisx26
May 09, 2022

Me parece una apuesta necesaria y tremenda!! Gracias!!

Like
bottom of page