top of page

Presentació oficial de la Coral-performance #MeToo


Avui us volem parlar d'un nou projecte que porta uns mesos de gestació i tindrà en breu la seva presentació oficial.


La Coral-performance #MeToo és un projecte social de la Associació Dona Cançó que pretén donar visibilitat a la veu de dones de tota clase social, edat, nacionalitat i diversitat. Neix de la reflexió que totes les dones hem estat víctimes del sistema patriarcal i a hores d'ara treballem per tots els actes invisibles que se sumen i permeten que aquesta xacra social sigui perenne i es perpetuï.

Tindrà la seva presentació oficial en el "V-day", esdeveniment benèfic al qual s'ha sumat també el moviment Women's March, que tindrà lloc al teatre de La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, els dies 22, 23 i 24 de febrer.

Els beneficis es destinaran a Tamaia: Viure Sense Violència, una cooperativa sense ànim de lucre establerta a Barcelona dedicada a posar fi a la violència masclista, i a Mujeres Pa'lante, un espai d'acompanyament que ofereix serveis legals i assessorament a dones immigrants i refugiades que han estat víctimes de violència.

Acompanyeu-nos mentre ens aixequem, unim i resistim en actes de protesta creativa pel vint-i-unè aniversari dels monòlegs de la vagina i la fundació VDay.org.


Tiquets a la venda:

https://entradium.com/entradas/v-day-barcelona?fbclid=IwAR3Hkn0aM4YwimwNTwgDKGmCGMuT4E67paBWIGfIdlKpUM2kG1JQJD8e-Vw206 visualizaciones0 comentarios
bottom of page