top of page

Nova etapa


Després de 10 anys de projecte, de lluites, adversitats, replantejaments, crisi i pauses vam començar una nova etapa plenes d'entusiasme i ganes de comunicar amb molta més maduresa el que significa el Dona Cançó i la importància d'estar vinculades i treballar connectades en xarxa.

Com cada any comença la campanya de novembre plena d'activitats i intervencions que seguiran formant part d'aquesta nova etapa, entre elles el festival “Empodera l´escena” al Casal Can Travi de Barcelona.

“Fer visible l'invisible” és un missatge llançat l'any passat, seguim defensant que és una de les claus d'aquesta xacra social que significa la violència masclista.

Gràcies a la feina, la lluita de cadascuna de les dones amb consciència social hem arribat a aquest moment important de fer-nos sentir, d'ocupar els llocs per dret i llei. Però queda molt per fer i sobretot dialogar, construir ... calen espais, projectes, llocs on trobar-nos de veritat, punts en comú on donar espai a la diferència. Estar a l'altura és una responsabilitat que totes compartim i que podem aportar a aquesta associació.

Ara més que mai és un pas endavant a la responsabilitat i al lliurament. El Dona Cançó obre les portes a crear espais, a fer l'esforç d'estendre ponts i xarxes, a crear llocs de seguretat, d'autocrítica, de cures, de posar tota la bona intenció a la graella. Comptem amb un equip de professionals que estan preparades per assumir aquests nous passos, amb més seguretat i transparència. Comptem amb tu?


11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page