5.%20Fotos%20Nova%20Gaia_edited.jpg
5_edited.jpg

Nova

Gaia

La Sònia Serrabao és nascuda a Palamós (1979) i des de fa uns anys és filla adoptiva de Sant Vicenç dels Horts.

Tot i que la seva carrera dalt dels escenaris ha estat essencialment relacionada amb la poesia, a 30 anys va començar a cantar música brasilera i ha format part de diferents projectes com a cantant: Mandioca Son amb el trobador cubà Carlitos Lage i amb el clarinetista Keith Wilson on combinaven sons cubans i brasilers i amb Chabola Saudade (música brasilera i flamenc) amb Alejandro Márquez a la guitarra i Dado Lucani a les percussions. A més, va gravar un disc, encara inèdit, sota la producció del músic brasiler Danilo Pinheiro amb percussions del també brasiler Alan Souza. Actualment, sovint és convidada a col·laborar als concerts amb músics brasilers del panorama barceloní.

 

Alhora, investiga sobre la música d’arrel brasilera i canta en la formació musical Nova Gaia juntament amb la pianista i cantant xilena Gabriela Cosignani amb la qual duen a terme arranjaments propis en jazz i versions de boleros, sons i reggae. Val a dir que el format de Nova Gaia és adaptable i que, si bé lo bàsic seria el duet, també han actuat en format trio i en quintet.

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Black Circle

#gaialove #novagaiamusic #mpb #bossanova #livemusicinbarcelona #natureandmusic #gabrielacosignani #soniaserrabao #bailaralcompas #melicssensearrel