Captura.JPG
Marta_Perez-Sierra.jpg

Marta

Pérez i Sierra

Neix a l'octubre 2019, fruit de la unió del "bailaor" badaloní Rubén Heras i el guitarrista londinenc Jero Férec. Sorgeix una vetllada al més pur estil tablao-queer al Bar La Federica, seu de l'ambient queer al barri del Poble-Sec a Barcelona.

El projecte proposa una sèrie de diàlegs reivindicatius a través de la performance, la música, l'estètica i l'escenografia, rebutjant així el binarisme de gènere tan fortament establert en la societat i tan associat al flamenc.

Implanta en el flamenc tradicional, des d'una perspectiva queer, temes socials com el VIH, el BDSM, el consentiment o la violència intragènere.

Proposa una base de principis en el seu treball, sempre reivindicant la necessitat de crear espais segurs i inclusius on es pugui crear i gaudir del flamenc. Buscant sempre la representació interseccional entre els i les artistes, amb l'objectiu de donar visibilitat a la presència i aportació queer en tots els aspectes de la cultura flamenca, tant actual com històrica.

A la fi del 2020 van presentar el seu primer treball audiovisual postpandèmic "Canción Del Mariquita" un clar homenatge a Federico G. Lorca.

http://www.martaperezsierra.com/index.html​

  • Instagram - Negro Círculo
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro

#Flamencoqueer