El Festival Sororité neix de la necessitat de fer un treball col·lectiu,a través de la creativitat femenina adaptant-nos, revisant continguts i aportant una mica de llum a la situació generada per el Covid-19.

 El Dona Cançó creu en la cultura feminista con a eina de transformació social. 


Instaurar un nou concepte de l'entreteniment portat a el que és social.

 Creant sinergies ambdues, aproparem la cultura als Barris.
El Festival Sororité es mourà tenint en compte les peculiaritats del territori on es desenvolupi i evidentment adaptant-se a les necessitats i regles que hàgim de prendre de prevenció i de normatives d'espai i de confluència.

info

ossier

El projecte Empodera’t neix de la voluntat de visualitzar l’activitat de les dones i el col·lectiu LGBTI en els circuits artístics, on hi sol predominar l’activitat masculina, cis i heteronormativa. La no visibilitat de les capacitats artístiques i creatives de les dones i persones LGBTI és un tema recurrent sobre els escenaris tant en la creació d’espectacles o companyies, com en les formacions musicals tant de petit com gran format. L’empoderament en l’escena és important per a donar peu a noves artistes, per a fer de l’escena un espai de lluita i reivindicació. És necessari per a donar veu a noves reivindicacions.   

info

ossier

"Plaça de les dones del 36"

El Petit Festival sorgeix de la idea de dinamitzar i donar més entitat a l'espai de la " Plaça de les dones del 36" potenciant la creativitat femenina.

El Petit festival de les dones del 36 es realitza cada any amb un cicle de vàries actuacions que acaben coincidint amb l'inici de les festes del barri de Gràcia l'estiu.

El tema central seria la creativitat femenina . El festival desplega un ventall d'amalgames en l'àmbit musical, arts escèniques, arts plàstiques i arts urbanes entre d'altres.

La reivindicació històrica, donar veu, presència i crear espais de continuïtat ajudarà a consolidar el diàleg i la reflexió sobre temàtiques feministes actuals.

CONTACTA'NS

648188169

SEGUEIX-!

CONTACTA ´NS

648188169

SEGUEIX-!

  • Facebook - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
Dona Cançó 2020