top of page

AGENDA Dona Cançó

Lila Fest

25/5/24

DISSABTE

11:00

Parc de l'Estació del Nord, Barcelona, España

ACTUACIONS I MERCAT

Lila Fest

Domi Mau, Ulaula, Dana O'clock, Rakelarre

Vine i uneix-te al Lila Fest per promoure una vida lliure de violències masclistes!
Gaudeix d'un programa ple d'accions i activitats amb una mirada festiva, lúdica i cultural. Organitzat per la Plataforma unitària lliure de violències masclistes, aquest esdeveniment busca ser un punt de trobada entre organitzacions feministes i la ciutadania al Parc de l'estació del Nord de Barcelona. Serà un espai on podrem reconèixer-nos, compartir i teixir xarxes en la lluita per formes de vida sostenibles, dignes i vivibles.
A partir de les 16:45h, podreu gaudir de “Dona Talent”, una sinergia d’artistes amb la música de Domi Mau, qui ens delectarà amb cançons folks de creació pròpia i covers llatinoamericans. També gaudirem de la fascinant dansa i circ de Ulaula, així com de l'actuació de Dana O'clock, una talentosa ballarina, actriu i pallassa. A més, tindrem el plaer de gaudir de la poesia de Rakelarre, una barreja de cançons pròpies del gènere cantautor acompanyades de poesia recitada.
També, durant tot el dia d’11:00 a 20:00h podeu trobar-nos en un petit FemMarket que realitzem amb una selecció de productes i peces de les nostres artesanes.
No et perdis aquesta oportunitat de sumar-te a un esdeveniment que promou una societat lliure de violències masclistes.
Uneix-te al Lila Fest amb nosaltres!

Ubicació

Uneix-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de la nostra sembra feminista

  • Facebook
  • Instagram
Gràcies per el teu missatge
bottom of page