top of page

AGENDA Dona Cançó

Concert Marta Gómez

18/5/24

DISSABTE

22:00

Parc de la Guineueta, Barcelona, España

CONCERT

Concert Marta Gómez

Marta Gómez

Guanyadora d'un Latin Grammy el 2014, Marta Gómez ha rebut diverses nominacions de l'Acadèmia, així com també als Premis Billboard el 2005.

Vine a la Festa Major de Nou Barris i gaudeix d'aquesta cantant i compositora colombiana que entrellaça els diferents timbres de la guitarra amb lletres d'un profund sentit poètic i els principals ritmes folklòrics llatinoamericans, fusionant-los amb les possibilitats sonores del jazz.

Després de vint anys de carrera discogràfica, el seu treball l'ha situat com una de les referents més destacades de l'escena musical internacional independent. Durant aquest temps, ha compost més de 160 cançons, ha publicat 20 discos i ha col·laborat en diversos àlbums del prestigiós segell de World Music Putumayo Records.

La música de Marta Gómez reflecteix una profunda preocupació per les diferents realitats socials del món, expressant una clara postura davant d'elles. Això es va manifestar clarament en el seu projecte "Per a la guerra, res", en el qual va convidar artistes de diferents països a expressar el seu rebuig a la guerra a través de la música.

Vine i gaudeix de les festes de Nou Barris de la mà d'aquesta artista plena de talent i sensibilitat.

Ubicació

Uneix-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de la nostra sembra feminista

  • Facebook
  • Instagram
Gràcies per el teu missatge
bottom of page