top of page

AGENDA Dona Cançó

Concert Alba Luz

15/7/24

DILLUNS

19:00

Plaça de Sant Jaume, Barcelona, España

CONCERT

Concert Alba Luz

Alba Luz

No et perdis l’oportunitat de viure una experiència única amb Alba Luz, una artista multidisciplinària que, en cada actuació, crea un espai íntim i sensible a partir de la seva poesia més personal. Els seus concerts són molt més que música: són un lloc de trobada on compartir emocions, sanar ferides, celebrar alegries i expressar anhels, tot sota una òptica d’art com a mitjà de creixement i celebració col·lectiva.

Alba Luz és coneguda per la seva trajectòria com a cantautora, poeta i actriu, així com per les seves col·laboracions amb nombrosos artistes nacionals i el seu compromís amb diversos col·lectius socials. Des de petita, l’Alba ha trobat en l’art, especialment en la prosa poètica, una forma d’autoconeixement que li ha permès abraçar les seves inquietuds, desitjos i pors.

El 2021 va publicar el seu primer poemari, "Espai Propi", on explora les seves ombres i comparteix les seves vivències més profundes. Ara, amb la musicalització d’aquests poemes, l’Alba inicia el seu projecte en solitari com a cantautora, oferint-nos una proposta artística autèntica i commovedora.

Amb la col·laboració de la Plataforma Unitària contra la violència masclista i Ca l’Aurèlia.
Vine i deixa’t portar per la màgia d’Alba Luz. Comparteix amb ella una vetllada inoblidable plena de poesia, música i emocions. No t’ho perdis!

Ubicació

Uneix-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de la nostra sembra feminista

  • Facebook
  • Instagram
Gràcies per el teu missatge
bottom of page