DESCABELLADAS 

TALLER DE DESDRAMATITZACIÓ 
per a afectades de càncer, malalties cròniques, o amb diversitat funcional 
El projecte DESCABELLADAS va començar com a una proposta de Isabel Díaz i Teresa Urroz, creadores professionals de les arts escèniques, dirigida a dones que haguessin passat per un procés de càncer. Des de l’any 2010 han desenvolupat una sèrie de “tallers de desdramatització”, amb la intenció d’anar més enllà del drama, amb sentit de l’humor i visió amorosa sobre la pròpia situació. 
En la dinàmica d’aquest taller es treballen les diferents disciplines escèniques, amb predomini del moviment natural i consciència corporal, el clown i el joc teatral. El cant i la veu també han estat matèries importants, amb la participació de la actriu i cantant Alicia Martel com a encarregada de connectar al grup amb les seves veus autèntiques. 
Des del 2013 s’han incorporat al projecte dones afectades d’altres malalties, i també dones amb diversitat funcional. Això ha fet créixerDescabelladas en capacitat d’integració, de convivència, d’acceptació, de ganes de superació i de aprenentatge sobre les limitacions auto imposades. 
El teatre és un arma poderosa per a tot el procés de sanació personal: el reconeixement de les habilitats i capacitats pròpies és una gran injecció de vida; el compartir aquesta experiència amb altres companyes ha estat un suport important per a la evolució positiva de les participants.

 

Impartit per Isabel Díaz, Teresa Urroz i Alicia Martel. 

 

 

Com conèixer DONA CANÇÓ? assisteix com públic o contracta un espectacle!