NUNY G

  • Facebook - Black Circle

Nuri Garcia / NunyG  

Actriu i clown. Després de treballar durant diversos anys com a actriu en un parc temàtic. Ha treballat amb diverses companyies teatrals, on ha realitzat obres de text i també espectacles de teatre físic.

 

DESPERTAR

És un espectacle que tracta del despertar de la persona, d'obrir els ulls i de veure que tots som iguals i que cal traspassar les barreres que imposen els nostres prejudicis i diferències. Però sobretot, és un numero que parla de seguir caminant, d'autoestima i d'acabar amb la por que ens frena. Tot això es veu reflectit al contrallum d'una maleta buida i com a poc a poc es va omplint de "coses" que no ens serveixen que l'únic que fa és frenar pel pes que portem a l'esquena. Tot això acompanyat per la màgia del Artriste, cantautor compromès.

 

Aquest espectacle té dues versions: En clau actoral, on la paraula té molta força i en to clown on la força de les paraules es converteix en impulsos corporals.

Actriz y clown. Después de trabajar durante varios años como actriz en un parque temático. Ha trabajado con varias compañías teatrales, donde ha realizado obras de texto y también espectáculos de teatro físico.

DESPERTAR

Es un espectáculo que trata del despertar de la persona, de abrir los ojos y de ver que todos somos iguales y que hay que traspasar las barreras que imponen nuestros prejuicios y diferencias. Pero sobretodo, es un numero que habla de seguir caminando, de autoestima y de acabar con el miedo que nos frena. Todo esto se ve reflejado al trasluz de una maleta vacía y como poco a poco se va llenando de "cosas" que no nos sirven que lo único que hace es frenarnos por el peso que llevamos en la espalda. Todo esto acompañado por la magia del Artriste, cantautor comprometido.

Este espectáculo tiene dos versiones: En clave actoral, donde la palabra tiene mucha fuerza y en tono clown donde la fuerza de las palabras se convierte en impulsos corporales.

 

Com conèixer DONA CANÇÓ? assisteix com públic o contracta un espectacle!