BEL ZAID

  • Facebook - Black Circle

Bel Zaid

Isabel Díaz ... o Bel Zaid per els-les còmplices de fenòmens teatrals, festius o paranormals. Perquè això no és normal. Més de 25 anys al “candelero”alternatiu, amb incursions a l´oficialitat, amb molt compromís social, de gènere, i fins chamanístico, i segueixo sense entendre. Per molt que em

Descabelle per a la diversitat, que escrigui per a la reconciliació, que balli pel meu propi gust, o que canti per a disgust dels altres, segueixo necessitant còmplices d´escena per revelar de què va tot això. O sigui, a tu.

Bel Zaid

Isabel Díaz… o Bel Zaid para l@s cómplices de fenómenos teatrales, festivos o paranormales. Porque esto no es normal. Más de 25 años en el candelero alternativo, con incursiones a la oficialidad, con mucho compromiso social, de género, y hasta chamanístico, y sigo sin entender.

Por mucho que me Descabelle para la diversidad, que escriba para la reconciliación, que baile para mi propio gusto, o que cante para disgusto de los demás, sigo necesitando cómplices de escena para desvelar de qué va todo esto. O sea, a ti.

Com conèixer DONA CANÇÓ? assisteix com públic o contracta un espectacle!