ELISA LEIN

  • Facebook - Black Circle

De mi, dir que vaig néixer a Veneçuela, el segle passat, i des de molt aviat m'he sentit atreta pel món de les lletres, les imatges i els sons. Furgant entre la fotografia el vídeo i la música, m'han enxampat les muses en alguns moments i les rimes viuen amb mi.

 

Desde que vaig aprendre a escriure, tinc consciència que ho faig, sense importar-me gènere, de gènere, lloant cossos i pensaments, viatjo a través de les lletres, construint un món de rimes en versos i proses lliure. Vaig pel carrer, corro a la vora dels successos i la societat, grimpo al pit dels amants (encara que, sincerament, prefereixo el de les amants) i navego en l'agonia de l'amor i el desamor. Escric i recito proses i versos que com a vàlvula d'escapament a través d'una Antojología poètica; rimo del què em sembla i m’acosto al què em sembla. Amb molt d'humor i amor, de Dona a Dona.

Puc compartir poemes propis i prestats, vinculats al món LGTBI; explicar contes per a adults i compartir algunes de les meves performances o monòlegs: d'amor, política o religió. (Bé anem a discontinuar el de política que és redundant.)

 

Per donar-li formalitat a la meva necessitat de comunicar. Em vaig fer periodista i després em vaig especialitzar en Audiovisuals, procurant sempre anar a la recerca de coneixements nous i actualitzats. He alternat els meus treballs de productora i periodista amb la docència, ensenyant durant diversos anys a generacions de comunicadors a Veneçuela.

 

Des que em vaig instal·lar en la meravellosa Barcelona, ​​dedico el meu temps a projectes audiovisuals, la fotografia i la poesia.

Com conèixer DONA CANÇÓ? assisteix com públic o contracta un espectacle!