IMG_20200318_105446_edited.jpg
IMG_20200318_105446_edited.jpg

ALEXIA

LUNA

Alexia Lluna és una actriu de musicals amb aspiracions a monologuista, que a ell acabar els seus estudis a la vintena, va iniciar una sòlida carrera com a cambrera, cangur, dependenta, figurant i estudiant d'intensius artrítics de tota índole: Teatre traumàtic, Exageració davant la càmera, ridícul per dummies i molts més.

 

Ja en els seus "treintitantos", enmig d'una profunda crisi "viejunial" i cansada d'una vegada rere l'altra, la noia massa maca a la que per estar tan bona, mai li anaven a donar el paper, va escriure el seu primer monòleg "Feminazi"; el qual posteriorment va portar a un concurs, aconseguint fer tanta pena al jurat, que perquè parés de parlar, li va posar el 1r premi per la boca.

En l'actualitat, no només és una feliç diva lliurada incondicionalment a l'Absurd i la Comèdia d'aquesta vida boja, boja sinó una fructífera escriptora de memes i notes mentals que dedica als 4 followers que la segueixen a Instagram. En els seus posts, aborda temes tan populars com el feminisme, els pets, el sexe o els gats, així com fotos deles seves sonades aparicions a canvi de beguda, en els òpens mics dels bars més moderns de la ciutat. A més, després del recent confinament, ha iniciat un projecte per a lesbianes i bisexuals dolentes com ella en la qual està donant els seus primers passos en el món de la rebosteria per desviades.

  • Instagram - Negro Círculo

#cómica #cómicalgtbi #keepcalmandstaybollo #síestáelhornoparabollos #rollobollo #bollo #bollera #bolleras #lesbiana #lesbianas #bisexual #bisexuales #lesbianismo #bisexualidad #visibilidadlgtbiq #humorlésbico #humorlgtbiqa #humordesviado #bollohumor #sieresbollotevaagustar

CONTACTA 'NS

648 188 169

SEGUEIX-NOS

  • Facebook - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
Dona Cançó 2021