Estudiante de ayuda

Tallers

Xnografía

"Relacions sentimentals =/ a PORNO"

AMOR PATRIACAL "Revisant els nostres vincles"

Un viatge emocional a través de la música pensat per reflexionar, interioritzar i aprendre a viure el feminisme des de la llibertat d’un/a mateix/a i des del respecte de l’altre. Un viatge que neix de les pròpies experiències i vivències i de l’acompanyament a moltes dones i joves.
En els tallers que proposem farem un recorregut a través de petites i grans cançons amb lletres que conviden a reflexionar sobre els rols de gènere, la (des)igualtat de diferents col·lectius, la comunicació no violenta, el feminisme i la sexualitat, des de l’humor, l’amor i la quotidianitat.

Teatre

Forum

Partint d'un conte infantil ens endinsarem en la temàtica de violència de gènere treballant també la de-construcció de l'amor romàntic i el mal que de vegades fan els estereotips de Disney i les pel·lícules de dibuixos animats que veuen les nostres nenes/nens creant patrons que no ens ajuden a construir una societat més igualitària. La nostra protagonista arrel de la història que us explicarem es convertirà en una nena empoderada que tindrà les seves idees molt clares i que davant de situacions que abans enteníem com a totalment normals en els contes, ella les posa en dubte i qüestiona i pregunta i es rebel·la!!!!

 

De tal manera pretenem transmetre a les nostres "petites Dona Cançó" l'esperit d'un projecte que vol donar alternatives a com els contes d'avui poden contribuir en la seva educació i això faci que es pugui anar canviant aquesta societat...

TEPS

TU ETS PART DE LA SOLUCIÓ

"Prevenció del maltractament, les violències i la manipulació subtil en l'àmbit privat"

En aquest taller farem un viatge meditatiu amb música i text a través d’una experiència de maltractament subtil. Elaborarem amb l'art-teràpia a través d’un mural comú per crear i idear estratègies de prevenció adaptades als/les joves i les seves necessitats.

PRESENTACIÓ

L’agressivitat envers l'altre o la manipulació emocional són maneres de sotmetre a l'altre, d’exercir el control sobre la seva persona, amb l'objectiu de callar els seus desitjos, necessitats o interessos i mantenir-nos en un estat d'equilibri i control.


La violència física o verbal són el grau més extrem dintre d’un continu.  És per això que és important educar als joves i fer-los conscients inclús dels petits actes de manipulació que succeeixen de manera quotidiana. I sobretot facilitar in buscar reforçament en l’entorn i/ o demanar ajuda quan aquestes actituds succeeixen dintre de l'àmbit íntim o privat i no són evidents per a l’entorn més proper. 

OBJECTIUS

  • Educar en matèria de violències, discriminació i diferències de Gènere i de d’altres col·lectius.

  • Comprendre quines emocions es mouen quan ens maltracten o maltractem.

  • Prendre consciència quan podem estar tenint conductes manipuladores o agressives envers l’altre

Grupo de apoyo

TALLERS DONA

Tallers Prevenció Violència de Gènere:

Prevenir i fer front al maltractament, i la manipulació i la violència.

Taller ideal per educar en matèria de discriminació en  l'àmbit familiar i empoderar-se des de el cor.

Tallers Empoderament femení

Càpsula-taller Coral Performance Metoo

Taller sexualitat en femení

Taller de cures emocionals essencials

Autodefensa digital femenina

CONTACTA 'NS

648 188 169

SEGUEIX-NOS

  • Facebook - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
Dona Cançó 2021