top of page
Captura.JPG

Noelia
Molino

Nascuda el 1995 a Barcelona, la música sempre ha format part de la seva vida. Mestra de professió i compositora de vocació, ha compaginat els seus dos mons durant els darrers anys. Pop, Jazz..la seva música viatge pels sentiments que li arriben a cada moment Li agrada que quan la gent escolta les seves cançons siguin capaços de transportar-se amb la història que els vol explicar.

La sòl inspirar en fets de la seva vida o de la gent propera . En el seu últim treball ha recopilat moments de la seva vida que han estat difícils però que he pogut superar amb esforç. Així es sent més propera a les cançons que parlen d'amor, en totes les seves etapes, punts de vista, i expressions. L'amor mou barreres i ens fa ser millors, començant per voler-nos a nosaltres mateixes.

Ajudar a la gent a través de la música és una gran fita. Com a professora de música, creu que aquesta és una eina fonamental per expressar-nos, per entendre com ens sentim, per posar nom a sentiments que no sabem descriure .. I per deixar volar la imaginació, però també és una arma molt important per a la teràpia. D'altra banda, la fa sentir viva estar sobre un escenari i compartir-lo amb altres músics i artistes per aprendre els uns dels altres i no deixar mai de millorar.

Redes Sociales-01.png
Redes Sociales-02.png
Redes Sociales-03.png
bottom of page