top of page
Captura.JPG

Lola
Stouthamer

Música polifacètica, s'inicia de jove amb el saxofon alt tot i que també toca el clarinet, la flauta travessera i canta.

Creix sota la influència de músics reputats com Liba Villavecchia, Peter Delphinich, Julian Vaughn, Paul Stocker i del seu pare, Paul Stouthamer, entre d'altres.

Entén l'expressió artística com el mitjà més directe de fer arribar un missatge.

En la seva carrera com a música es desenvolupa, d'una banda, com jazzwoman i, de l'altra, com a col·laboradora en projectes multidisciplinaris i / o compromesos amb la transformació social.

Toca o ha tocat amb les Cies de teatre "Li Facteur Indépendant" i "The Ship of Fools", els col·lectius "Ràdio Méduse" i "El temps Agrest", la "Big Band du CNRS", les bandes de "Mateólika", "Ràdio Mangostino", "Wonderbrass", "Assos Picant", "The Spicy Shrimp Club Ols Ska Band", entre altres. També actua com jazzwoman en companyia de formacions esporàdiques, destacant la seva col·laboració amb Henri Florens (pianista de Chet Baker a París). A més, ha dirigit el seu propi quartet, "Lilith in Wonderland", un homenatge a les dones en el jazz.

Redes Sociales-01.png
Redes Sociales-02.png
Redes Sociales-03.png
bottom of page