IMG_0864_edited.jpg
IMG_0864_edited.jpg

Aly Alma

Alyta

A través d'Aly Alma Music oferim una experiència musical viva, orgànica i elegant que s'inspira en les arrels de la música afroamericana.

La música que m'omple, serà sens dubte la que podré compartir i expressar de la millor manera" i sota aquesta premissa va néixer aquesta idea de crear tres shows triant estils de música dels que més m'agraden i que d'alguna manera penso es complementen molt bé per poder crear ambients més animats o més íntims, sempre amb aquest toc teatral que m'encanta per poder interpretar i tractar cada cançó com es mereix.

Amb el projecte "Alyta", ofereixo la meva parcel·la més personal dins de la meva relació amb la música i la meva interpretació d'aquesta, un compendi de versions impregnades de les meves petjades i cançons inèdites de la meva pròpia creació musical.

Provinent del Neo Soul,el Hip-hop i la Poesía. Aquesta cantant nascuda a Barcelona, ​​presenta una proposta vocal molt càlida i plena d'emotivitat.

www.alyalmamusic.com

  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Negro Círculo

#alyalmamusic #alyta #consoul #músicaparaeventos #vintageculture #vintagemusic #organicmusic #jazzmusic #soulmusic #rockabilly #rockandroll #folkmusic